11 Şubat 2012 Cumartesi


KATKISIZ BESLENME HAREKETİ, gıdalarda bulunan zararlı katkılar konusunda tüketicileri bilinçlendirmek amacıyla Pinhan Restaurant tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılmıştır.
Kimi zaman maliyet avantajı sağladıkları için, kimi zaman gıdaları güzel gösterdikleri için, kimi zaman beyinde lezzet uyarıları oluşturdukları için insan sağlığını hiçe sayarak kullanılan Katkı Maddeleri sağlığımızı doğrudan tehdit etmektedir.
Gerek kendi sağlığımız ve gerek çocuklarımızın sağlığı için yediğimiz gıdalarda bulunan Katkı Maddeleri'ni tanımak ve bunların yerine doğal, sağlıklı ve katkısız ürünleri tercih etmemiz gerekmektedir.
KATKISIZ BESLENME HAREKETİ, sağlığımızı tehdit eden ve çeşitli rahatsızlıklar doğuran "gıda katkıları" konusunda bilgilenmenizi sağlayacaktır; sürekli gelişmelerden haberdar olmak için  Pinhan Restaurant uzmanları tarafından gıda sektöründeki 30 yıllık deneyimle hazırlanan blog sayfamızı takip edebilirsiniz.
Bilinçlenmek için önce bilgilenmek gerekir!

1 yorum:

  1. hareketiniz ve sitenizi takdir ettim....gün geçtikçe dahada zorlaşıyor katkısız besinlere ulaşmak....insan sağlığı ile bu kadar kolay oynanması üzüyor....hastane açmak kadar bu ülkede gıda denetimi de şart....amaç hasta etmemek olmalı...psikolojik bir savaş oldu nerdeyse.....sizi okuyunca en azından yalnız değiliz bunu hissediyoruz...emeğinize sağlık...sevgiler

    YanıtlaSil